Olet upea!

Olet upea!

tiistai 15. marraskuuta 2016

DIY Ikean leikkikeittiö

Monsterimme sai syntymäpäivälahjaksi ison kasan puisia ruokia ja hänen joululahja toiveensa olikin saada leikkikeittiö, jossa niistä voisi valmistaa ruokaa. Selasin Pinterestiä, jotta saisin ideoita lastenkeittiöön..Ja sieltä niitä löytyikin vaikka kuinka paljon. Olin suunnitellut tekeväni leikkikeittiön jostain vanhasta kaapista tai sitten duunata jotain Brion leikkikeittiöstä.

Eräänä kiireisenä iltana lähdimme Ikeaan ostamaan meille kodinhoitohuonetta. Samalla kun minä ja mieheni valitsimme myyjien kanssa sopivia materiaaleja kodinhoitohuoneeseen, leikki Monsteri ja Marakatti onnellisina Ikean lasten keittiössä. Silloin päätin, että jossain kohtaa pitää lintsata tämän remontin kanssa tai muuten pää hajoaa...Tällä kertaa lintsaisin lasten keittiön kohdalla ja siksi kodinhoitohuoneen lisäksi mukaamme lähti myös Ikean leikkikeittiö. Halusin tehdä siitä kuitenkin monikäyttöisemmän ja siksi oli aika kaivaa liitutaulumaali sekä metallinhohteinen spray esiin..



Aluksi kasasin keittiön, jotta näin mitä kaikkea siihen kuuluu ja mitä haluaisin sille tehdä. Monsteri oli minun apuna kasausvaiheessa ja hän oli todella innoissaan, kun tontut olivat tuonneet näin ison paketin etukäteen.Olimme valinneet Monsterin kanssa jo ihanan turkoosin maalin keittiön/kioskin maalaamiseen, mutta meillä oli niin kova kiire leikkimään kioskia, että päätin hyödyntää duunaamisessa kotoa löytyviä duunausmateriaaleja.

-


Maalasin takaseinän kahteen kertaan liitutaulumaalilla ja sprayasin altaan sekä hanan kahteen kertaan metallinhohteisella sprayllä. Teippasin keittiöön/kioskiin myös kolme pattereilla toimivaa lamppua sekä lisäsin muutaman koukun esimerkiksi kauppakasseja varten. Olemme Monsterin kanssa erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja mikäli joskus kyllästymme keittiöön/kioskiin niin käymme ostamassa sen kauniin turkoosin maalin ja duunamme keittiön/kioskin uusiksi.




Vinkki! Kaksipuolisella teipillä saa hyvin kiinnitettyä koukkuja sekä lamppuja juuri sinne minne haluaa ilman, että tekee ylimääräisiä reikiä vaneriin.

Meidän mielestä keittiöstä/kioskista tuli niin komea, että se saa kaunistaa kotiamme ruokasalissa ja kun lapset ovat nukkumassa niin minä siivoan tämän kioskin mielelläni :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti